محل تبلیغات شما
این روزها داشتن یک کسب و کار بدون وبسایت تقریبا بی معناست. هر کسب و کاری یا حتی هر فردی به دنبال داشتن یک وبسایت با ظاهر زیبا و البته کارایی بالاست. برای اینکه یک وبسایت داشته باشید می‌توانید همه چیز را به یک طراح و برنامه نویس بسپارید. اما بدون شک این کار هزینه زیادی هم برایتان به همراه دارد. در صورتی که قصد دارید همه چیز شخصی‌سازی شده باشد و هویت تجاری مشخصی داشته باشید پس بهتر است کار را به کاردان بسپارید. اما اگر به دنبال این هستید که خودتان دست به کار شوید پس باید به سراغ یک سایت‌ساز بروید. یکی از سیستم‌های مدیریت محتوای محبوب، سیستم وردپرس است. ساخت سایت با وردپرس نیاز به آن‌چنان دانش کدنویسی ندارد و خودتان هم می‌توانید اقدام به طراحی سایت وردپرس کنید. البته اگر دانش کدنویسی هم به این CMS اضافه شود دیگر هیچ چیز کم نخواهد داشت. جالب‌تر از همه اینکه وردپرس یک پلتفرم کاملا رایگان و متن باز است. به این معنی که برای استفاده از آن هیچ هزینه‌ای نباید پرداخت کنید.
طراحی سایت وردپرس

در وبسایت رسمی وردپرس، تعداد زیادی افزونه و قالب رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته‌اند. اگر قصد دارید که از افزونه‌ها یا قالب‌های پولی استفاده کنید، کافی است هزینه مورد نظر را پرداخت کنید. مانند هر چیز دیگری ایجاد وبسایت وردپرسی هم موماتی دارد. در این مطلب از همیار وردپرس قصد داریم ببینیم که چطور می‌توان با استفاده از این CMS قدرتمند، طراحی سایت وردپرس انجام داد. همراه ما باشید.
ساخت سایت با وردپرس

برای ساخت سایت با وردپرس باید چند مورد اولیه را از قبل تهیه کنید:

    هاست: همان طور که می‌دانید هاست فضایی است که محتوای وبسایتتان را میزبانی می‌کند. فقط کافی است کلمه خرید هاست را در گوگل جستجو کنید تا لیستی از سرویس دهندگان برایتان نمایش داده شود. ما کار را برایتان آسان کردیم و درباره هاست وردپرس توضیحات کافی را در اختیارتان قرار دادیم.
    زمانی که در حال خرید هاست هستید بررسی کنید که سرویسی که انتخاب کرده‌اید از نسخه 7.3 یا بالاتر PHP و MySQL نسخه 5.6 یا بالاتر و همچنین HTTPS پشتیبانی می‌کند.

    دامنه: دامنه یا دامین نام و نشانی وبسایتتان است. این نام عموما نام شخص و یا مرتبط با کسب و کار مورد نظر است.

بعد از خریداری این دو مورد باید به سراغ نصب و راه اندازی وردپرس بروید.
دانلود وردپرس

ما برای طراحی سایت وردپرس مسلما باید وردپرس را دانلود و نصب کنیم. برای دانلود فایل نصب وردپرس به وبسایت رسمی وردپرس بروید. در اینجا می‌توانید آخرین نسخه از این CMS را به صورت رایگان دانلود کنید. بعد از دانلود این فایل آن را از حالت فشرده سازی خارج کنید. حال باید این فایل را نصب و راه‌اندازی کنیم تا بتوانیم آن را تکمیل کرده و تبدیل به یک سایت کنیم. ولی برای این موضوع روش‌های مختلفی وجود دارد که باید آن‌ها را در نظر داشته باشیم.
نصب وردپرس به صورت دستی

زمانی که نوبت به نصب و سپس طراحی سایت وردپرس می‌رسد کاربران دو گزینه پیش رو دارند. اینکه وردپرس را به صورت لوکال نصب کنند یا آن را بر روی سرور فعال کنند. در اینجا نصب وردپرس به صورت لوکال هاست را اول از همه بررسی می‌کنیم. زیرا همیشه همه ما نیازمند نصب سایت روی محیط تستی و مجازی می‌شوید. پس بهتر است راه آن را بصورت کامل بلد باشیم.
نصب وردپرس بر روی لوکال هاست

لوکال هاست به معنی کامپیوتری است که برنامه‌ای بر روی آن اجرا می‌شود. به بیان ساده‌تر می‌توان گفت که لوکال هاست فضای سرور را در کامپیوترتان شبیه سازی می‌کند. بدون اینکه نیاز باشد به یک سرور واقعی و گران‌قیمت دسترسی داشته باشید. در روش نصب وردپرس بر روی لوکال هاست حتی در ابتدا نیاز به خرید دامنه و هاست هم نیست. می‌توانید این دو را بعد از راه اندازی وبسایت و انتقال آن به سرور خریداری کنید. با اینکه قبلا آموزش کار با این قسمت را ارائه کردیم، اما در اینجا باز هم می‌خواهیم بار دیگر این موارد را روشن کنیم.

موارد مصرف آسپرین چیست ؟

برای ساخت سایت با وردپرس باید چند مورد اولیه را از قبل تهیه کنید:

برای ساخت سایت با وردپرس باید چند مورد اولیه را از قبل تهیه کنید

وردپرس ,سایت ,نصب ,هاست ,یک ,وبسایت ,نصب وردپرس ,طراحی سایت ,بر روی ,به صورت ,را به

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

elenofoth Wy!Princessdom roglappjenann زیره میزی امادگی ازمون وکالت mortcarsuide saviwestri ptarbestdomart سیستم حفاظتی و نظارتی bunelboafi